Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kebab z Actifry

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 4. 2012 20:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 664 kJ / 637 kcal
Bílkoviny107,28 g
Tuky16,75 g
Vláknina4,34 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 358 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy12,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Kuchařka receptů pro Actifry

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

24. 4. 2012 19:02

moc se mi recept líbí:-!:-!:yes::yes::-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 4. 2012 14:53

Moc hezky připravená šťavnatá bašta:-p+:yes:Jen se přiznám,že je to asi ostuda,ale já jsem si musela vygooglovat,co je to ta"actifra":-OTo jsem fakt nevěděla;-):-)

rozmarynaH rozmarynaH

24. 4. 2012 14:15

Název bych moc neřešila, protože o moc děsivější je pro mne název "Funebrácká krkovička.." ;-(. Je to báječná masová směs z Actifry:-p:-p:-p. Dostala jsem ji k vánocům a určitě to vyzkouším. Posílám bod:yes:

nofrona

24. 4. 2012 07:59

:-O:-p:yes:

vybusna vybusna

24. 4. 2012 07:29

tejaja: no prave, ja som bola v tom, ze kebab je zo zasady, grilovane, alebo pecene maso na razni, na ihle, alebo na tej tyci, kde sa napichuju rezne a potom sa tym dlhym nozom orezavaju a davaju do tureckych chlebov so zeleninou
http://www.thehappiesthour.com/blog/our-favourite-...
http://homerecipes.org/2009/07/10/classic-beef-shi...
Nech je ako chce, lemarti uvarila, to co jej napisalo v kucharskej knihe a znovu opakujem, ze to jedlo muselo byt fajne.
tuto debatu beriem ciste ako akademicku, pretoze ma to zaujalo. vobec som nechcela nijakym sposobom ten recept zhodit.
lemarti dufam, ze sa nehnevas.

tejaja tejaja

24. 4. 2012 06:02

vybusna:U nás majú Turci reštiky s kebabom, dávajú ho aj na tanier, s ryžou alebo hranolkami, bohato obložené zeleninou a ešte k tomu ohriatu rozrezanú tureckú žemľu uložia pekne do striešky navrch, ale samotný kebeb nie sú kocky, ale klasicky mäso, ktoré orezujú z "tyče", kde sa pomaly pripravuje.

vybusna vybusna

23. 4. 2012 23:29

teraz som sa docitala, ze kebab moze byt podavany aj s ryzou....takze mozno to bolo myslene tak, ako si to uvarila.

vybusna vybusna

23. 4. 2012 23:22

lemarti: nuz..ja osobne som presvedcena, ze toto kebab nie je, ale samozrejme je to tvoj recept a ty si ho tak nazvala, tak tak bude. dufam,z e som ta neznechutila, vecera urcite niekomu masozravemu u teba v rodine ohromne pochutila.

lemarti

23. 4. 2012 22:27

vybusna:Nevím jestli je to kebab:-8já jsem vegetarián:-8v kuchařce je takový název tak jsem to napsala taky;-)

Marcela

23. 4. 2012 21:59

vybusna: Souhlasím s tebou, tohle i podle mne není kebab, ale vypadá to dobře.:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 4. 2012 21:54

Leni, to vypadá skvěle!!:-O:yes:

vybusna vybusna

23. 4. 2012 21:40

Ja proti recepture nic nemam a urcite je to fajne jedlo, ale naozaj je to kebab????:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tefal acti free recepty tefal actifry 2v1 recepty tefal actifry kuchařka kuchařka actifry kebab recept actifry recepty kebeb actifry kuchařka actifry 2v1 recepty ryze v actifry recept na kebab vareni actifre2-1 recepty actifry recepty pro actifry 2v1 cina v aktifry tefal.com recepty actifry tefal actifry recepty recepty pro tefal actyfry tefal aktifry recepty co je actifry

Suroviny: maso telecí, mrkev, cibule šalotka, olej olivový, paprika sušená sladká, česnek, šťáva citronová, protlak rajčatový, voda, solamyl, sůl

TopRecepty.cz

Kebab z Actifry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mokm