Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kebab

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy dlouho

dlouho

11. 2. 2012 13:21

Suroviny

Porce: hodně

Nutriční hodnoty

Energie5 753 kJ / 1 375 kcal
Bílkoviny98,34 g
Tuky102,11 g
Vláknina4,96 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy13,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sikulka7

25. 3. 2022 02:44

Recept vypadá moc dobře, samé dobré ingredience, určitě vyzkouším. Ale chtěla bych ho upřesnit, toto jídlo z mletého masa na špejli se jmenuje v Turecku šiš kebab.:-8

Dan259

28. 9. 2019 20:29

Vařil jsem podle receptu,SUPER!:yes::yes:<3

MarcelaPa

20. 8. 2016 17:08

Rossino Alesandro: to tedy asi neznáte čevapčici.:no:

Rossino Alesandro

20. 8. 2016 16:50

Dyt to je obyčejný čevapčíčí.8-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 3. 2012 20:59

eva hubova: no, to vidím už od pohledu, že to muselo být super! Opět ti patří dík a bod!;-):yes:

eva hubova eva hubova

7. 3. 2012 00:30

Bylo to výborné:-p:-p:yes:

Bibinka Bibinka

11. 2. 2012 13:53

Markétko, zařaď si ten recept do: mleté maso, v jiných se ti to vytratí;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kebab kebab recept domácí kebab recept na kebab domaci kebab recept recept kebab kebab recepty jak udělat kebab recept na domácí kebab recepty na kebab recepty kebab jak se dělá kebab těsto na kebab domácí kebab recepty kebab domácí omáčka na kebab kebap kebak kebab těsto kebaby

Suroviny: maso mleté, tymián čerstvý, česnek, olej, pepř mletý, sůl, špejle

TopRecepty.cz

Kebab

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Oy4