Kebab pro vegetariány
Tento známý pokrm můžeme připravit i ve vegetariánské verzi. Základem je namočená a rozmixovaná červená čočka, směs orestované zeleniny a výrazné koření. Vše smícháme a vytvoříme šišky, které osmažíme dozlatova.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 494 kJ / 1 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,13 g |
Tuky | 15,84 g |
Vláknina | 63,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,91 g |
Sůl | 8,92 g |
Sacharidy | 203,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kebab pro vegetariány
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJn93
Moje poznámka
Kebab pro vegetariány
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJn93
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 57 minutami
Kuřecí karí
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 11 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 2 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 3 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 5 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 6 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 8 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 20 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 21 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 21 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 22 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 22 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
zelí bílé,
cibule,
mrkev,
brambory,
česnek,
zázvor čerstvý,
sůl,
koření garam masala,
pepř cayenský,
prášek do pečiva,
strouhanka,
pepř mletý,
petrželka,
citron,
olej olivový,
olej
Komentáře (9)
Nadi, nevařila, byla namočená, rozmixovaná na jemnou kaši a potom se tepelně zpracuje smažením. Inspiroval mě recept, který jsem před časem viděla na youtube, ale asi by nebyl vůbec problém čočku předem uvařit a až potom rozmixovat.