Kebab pro vegetariány
Tento známý pokrm můžeme připravit i ve vegetariánské verzi. Základem je namočená a rozmixovaná červená čočka, směs orestované zeleniny a výrazné koření. Vše smícháme a vytvoříme šišky, které osmažíme dozlatova.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 494 kJ / 1 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,13 g |
Tuky | 15,84 g |
Vláknina | 63,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,91 g |
Sůl | 8,92 g |
Sacharidy | 203,55 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2024 09:57
Nadi, nevařila, byla namočená, rozmixovaná na jemnou kaši a potom se tepelně zpracuje smažením. Inspiroval mě recept, který jsem před časem viděla na youtube, ale asi by nebyl vůbec problém čočku předem uvařit a až potom rozmixovat.
29. 1. 2024 02:02
28. 1. 2024 16:39
28. 1. 2024 09:46
27. 1. 2024 22:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Banana split
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 20 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 8 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 43 minutami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 1 hodinou
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 1 hodinou
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z vepřového
TerezaD uvařila před 2 hodinami
Makovo-kokosove rezy s kakaovo-rumovou polevou
Sibyla uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na kari
andrejkowa.nela uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Červená čočka je luštěnina s jednoduchou a rychlou přípravou
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Suroviny: čočka červená, zelí bílé, cibule, mrkev, brambory, česnek, zázvor čerstvý, sůl, koření garam masala, pepř cayenský, prášek do pečiva, strouhanka, pepř mletý, petrželka, citron, olej olivový, olej
Kebab pro vegetariány
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJn93
5 názorů