Loštice žijí tvarůžky. Ochutnáte je tu na langoších i pizze, my jsme vyzkoušeli i tvarůžkovou zmrzlinu a unikátní zákusky
Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
Hodnocení 39× Jak skladovat domácí sirup? Když dodržíme několik rad, snadno vydrží až do další sezóny
Hodnocení 128× Jak konzervovat domácí sirupy? Přinášíme několik tipů, jak prodloužit jejich trvanlivost
Opilé třešně: Vypeckované třešně zasypané cukrem a zalité vodkou se musí dva týdny uležet, pak skvěle ochutí poháry i moučníky
Jak na prvotřídní vepřovku podle 100 let starého receptu: Šéfkuchař doporučuje kvalitní maso, dostatek sádla a dlouhé pečení
Červená řepa je nenáročná a snáší dobře i období sucha. Před prvními mrazíky musí celá úroda pryč ze záhonu
Zeleninová směs naložená v soli: Přes 2 kg výborného základu do polévek a omáček připravíte za necelých 70 Kč
Hodnocení 74× Jak nechat dozrát zelená rajčata? V dobrých podmínkách vydrží až do listopadu. Nezralá se hodí na salát nebo chutney
Hodnocení 129× Jak uložit křen? Máme více možností, jak ho po vyrytí ze záhonu uskladnit. Vyzkoušejme ty nejoblíbenější
Velký manuál sušení zeleniny: Jak sušit na vzduchu, jak v troubě a jak v sušiče. Plus recept na domácí vegetu!
Hodnocení 20× Dozrávající šípky se dají zužitkovat různými způsoby. Vyzkoušejte nejoblíbenější z nich
Hodnocení 73× Vyrobit a zpracovat mošt z vlastních jablek sice dá trochu práce, ale výsledkem je výborný zdroj vitamínů na zimu
Hodnocení 73× Z rajčat a česneku během chvilky připravíme trvanlivou pomazánku. Výborně s ní dochutíme pokrmy
Hodnocení 23× Jak a z čeho připravit zeleninový relish. Objevte osvědčený způsob využití a konzervace přebytků ze zahrady
Hodnocení 65× Česnek je v kuchyni nepostradatelný. Stroužky snadno uchováme v oleji či soli, mrazíme je a sušíme
Hodnocení 58× Česneková pasta je skvělá k dochucování. Připravíme ji z česneku a soli, žádné zavařování není potřeba
Hodnocení 36× Kromě nakládání a sterilování hub v octě, tuku a vlastní šťávě je můžeme ještě naložit do soli. Poradíme, jak postupovat
Praktický lékař radí, co jíst při chřipce a nachlazení: Pomoci může česnek, med i kokosová voda, ale pozor na sladkosti