Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
Hodnocení 39× Jak skladovat domácí sirup? Když dodržíme několik rad, snadno vydrží až do další sezóny
Hodnocení 128× Jak konzervovat domácí sirupy? Přinášíme několik tipů, jak prodloužit jejich trvanlivost
Opilé třešně: Vypeckované třešně zasypané cukrem a zalité vodkou se musí dva týdny uležet, pak skvěle ochutí poháry i moučníky
Jak na prvotřídní vepřovku podle 100 let starého receptu: Šéfkuchař doporučuje kvalitní maso, dostatek sádla a dlouhé pečení
Červená řepa je nenáročná a snáší dobře i období sucha. Před prvními mrazíky musí celá úroda pryč ze záhonu
Zeleninová směs naložená v soli: Přes 2 kg výborného základu do polévek a omáček připravíte za necelých 70 Kč
Hodnocení 75× Jak nechat dozrát zelená rajčata? V dobrých podmínkách vydrží až do listopadu. Nezralá se hodí na salát nebo chutney
Hodnocení 143× Jak uložit křen? Máme více možností, jak ho po vyrytí ze záhonu uskladnit. Vyzkoušejme ty nejoblíbenější
Velký manuál sušení zeleniny: Jak sušit na vzduchu, jak v troubě a jak v sušiče. Plus recept na domácí vegetu!
Hodnocení 20× Dozrávající šípky se dají zužitkovat různými způsoby. Vyzkoušejte nejoblíbenější z nich
Hodnocení 84× Vyrobit a zpracovat mošt z vlastních jablek sice dá trochu práce, ale výsledkem je výborný zdroj vitamínů na zimu
Hodnocení 73× Z rajčat a česneku během chvilky připravíme trvanlivou pomazánku. Výborně s ní dochutíme pokrmy
Hodnocení 23× Jak a z čeho připravit zeleninový relish. Objevte osvědčený způsob využití a konzervace přebytků ze zahrady
Hodnocení 77× Česnek je v kuchyni nepostradatelný. Stroužky snadno uchováme v oleji či soli, mrazíme je a sušíme
Hodnocení 60× Česneková pasta je skvělá k dochucování. Připravíme ji z česneku a soli, žádné zavařování není potřeba
Hodnocení 37× Kromě nakládání a sterilování hub v octě, tuku a vlastní šťávě je můžeme ještě naložit do soli. Poradíme, jak postupovat
Jak grilovat kuřecí maso? Podle těchto rad bude krásně propečené a úžasně šťavnaté, důležité je používat dokonale čisté nádobí
5 foto Překvapivé finále Peče celá země 2022: Komu se nepovedlo temperování čokolády a jak se dělá zmrzlinový dort Aljaška?
Krajové speciality: Zelná polévka couračka se dělávala jako postní, ale s uzeným nebo se slaninou chutná ještě lépe