Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí králík na česneku s uzeným bůčkem

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

10. 9. 2021 16:07

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie12 751 kJ / 3 048 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky291,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 392 mg
Sodík 7,62 g
Sůl18,00 g
Sacharidy0,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Králík je suché maso, proto si musíme dát záležet na prošpikování a pozvolném pečení, aby se nevysušil, musí zůstat šťavnatý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

10. 9. 2021 19:16

Šmankote, to je krása. Jen jsem polkla. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček uzený, špek, sádlo, kmín celý, cibule, česnek, rozmarýn, vývar, mouka hladká

TopRecepty.cz

Domácí králík na česneku s uzeným bůčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zk5E