Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 45,82 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 7,63 g |
Sůl | 19,37 g |
Sacharidy | 11,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Moje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Nejnovější recepty
Květákové rizoto s krevetami a sýrovou omáčkou
Přidáno před 26 minutami
Kuřecí stripsy z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Salát s hruškou, salátovými lístky, ořechy a balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Kokosový koláč s ořechy a jahodami bez mouky
Přidáno před 21 hodinami
Husitská směs
Přidáno 22. 3. 2025 11:04
Topinky s mexickou směsí
Přidáno 22. 3. 2025 09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Hejhulka007 před 10 minutami
Výborná fazolová polévka
Falcone před 1 hodinou
Jelení opilá dobrota
Irena_mamka před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
Rousie před 2 hodinami
Panenčiny medailonky v houbové omáčce
knihomolka před 2 hodinami
Fazolky na smetaně
Michaela87 před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Hanka L. před 2 hodinami
Bramborová chuťovka
Monkrizova před 2 hodinami
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
pavelkoutnak před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Dagemar před 2 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na byci zlazy,
býčí žlázy recept,
byci zlazy recepty,
recept býčí žlázy,
recepty na byčí žlazy,
jak připravit býčí žlázy,
recepty býčí žlázy,
bici zlazy,
bíčí žlázy recept,
bíčí žlazy recepty,
býčí žlázy příprava,
recepty z býčích žláz,
příprava býčích žláz,
čína z býčích žláz,
byči žlazi,
býčí žláza,
býčí žlázy na cibulce,
býčí žlázy brno,
býčížlázy
Suroviny:
býčí žláza,
žloutek,
olej,
feferonka,
omáčka worcesterová,
maggi,
sůl,
cukr,
cibule
Komentáře (33)