Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
Jak na skvělá drůbeží játra na cibulce: Za pár korun připravíte během chvíle jídlo, které voní a chutná perfektně
Nejčastější chyby při přípravě řízků: Maso jde špatně vybrat i naklepat, velký problém dokáže nadělat i strouhanka. Víme, co s tím
Jak správně udržovat vařečky, čemu se při mytí vyhnout a proč není každá skvrna jen kosmetický problém?
10 foto Hodnocení 1× Jakou si koupit formu? Někdy stačí jen jedna a upečeme v ní všechno, co chceme
7 foto Hodnocení 149× Kolik sklenic je potřeba k zavaření 10 kg okurek? Záleží nejen na jejich plnění
9 foto Retro okénko: Rychlošlehač na smetanu stával kdysi 15 Kčs, šlehač s metličkami 30 Kčs. A práci zvládly oba za pár minut
18 foto Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích