Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Hodnocení 39× Mochyně peruánská je oblíbenou raritou našich zahrádek. Co potřebuje, aby plodila?
Nejmenší exotické ovoce na světě: Physalis chutná jako jahody a ananas, kumquat je jako mini pomeranč, co se jí se slupkou
Holka u plotny radí: Kuličky z Lotus sušenek jsou připravené raz dva a stejně tak rychle budou mizet ze stolu
Pečené brambory s tofu, česnekem a sušenou cibulí Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 JanaDorazinova 30 min