Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Smaženka stareho haviřa podle Ostravskeho Gastrošefa: Tvarůžky i pálivá omáčka promění klasiku v silný zážitek
13 foto Perfektní kuřecí svíčková podle Ostravskeho Gastrošefa: Ideální levné jídlo, když máte před výplatou, říká influencer
13 foto Famózní tvarůžková směs na topinky od Ostravskeho Gastrošefa: Pikantní a výrazně vonící pokrm připravíte za chvilku
13 foto Perfektní zelné placky podle Ostravskeho Gastrošefa: Nechybí v nich uzené maso, voní majoránkou a krásně křupají
13 foto Skvělé pečené koleno na černém pivu podle Ostravskeho Gastrošefa: Dlouhé pečení zajistí jemnou chuť i křupavou kůrčičku
Ostravsky Gastrošef připravuje speciální míchaná vajíčka: Voní tvarůžky a skvělou chuť doplňuje také slanina
13 foto Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Česnečka z termosky podle Ostravskeho Gastrošefa: Příprava zabere pár minut a polévka voní po klobáse i majoránce
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak připravuje tlačenkový fit salát. Po jeho snězení musíte oběhnout zeměkouli, říká
Masová směs udělá z topinky naprostý skvost: Ostravsky Gastrošef ukázal, co nesmí v perfektním pokrmu chybět
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak na retro camping salát: Základ je ve vhodném salámu a druhu cibule, prozradil
Pikantní utopenci podle Ostravskeho Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky
2 foto Do netradičního chlebu ve vajíčku patří i párek: Jednoduché jídlo voní po tvarůžcích a předčí i originál
Smažák s netradiční tatarkou: Nevyteče, protože ho neobaluji jako všichni, říká influencer Ostravsky Gastrošef
Tlačenka v krabici podle Ostravskeho gastrošefa: Snadný způsob, jak si rychle připravit skvělou zabijačkovou pochoutku
Influencer Ostravsky Gastrošef o svém vaření: Úsměv na hubach, jednoduche recepty a legraca, to je hlavni, říká