Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Mini Pavlova: Vynikající podoba klasiky ve zmenšené podobě. Naplňte ji šlehačkou a ozdobte ovocem, bude luxusní
9 foto Hodnocení 9× Pavlova je křehký zákusek se šlehačkou a ovocem, který připomíná baletní sukni
5 foto Hodnocení 17× Chyby při přípravě dortu Pavlova: Správná konzistence sněhu i šlehačky je zásadní
13 foto Recept na dort Pavlova od Nadi Pohlreichové z Malé cukrárny u Prahy: Díky jasnému postupu se povede hned napoprvé
8 foto Hodnocení 25× Dort Pavlova připomíná bílou, nadýchanou a něžnou sukni slavné primabaleríny
17 foto Mojito Pavlova od Terezy z Peče celá země: Slavný dezert spojený s ještě slavnějším koktejlem nadchne každého
Celestýnské a fritátové nudle jako parádní doplněk nejen do vývaru. Tyhle vylepšené palačinky si zamiluje každý
Jídelníček Jana Nerudy: Spisovatel nikdy neodolal dršťkové polévce a miloval i švestkové knedlíky či halušky