Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
5 foto Hodnocení 43× Šoulet je židovské jídlo. Stejně se připravuje i staročeský pokrm kočičí svatba
6 foto Hodnocení 63× Jak upéct panenku je častou otázkou začátečníků. Vsaďte na jednoduchou úpravu
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
4 foto Hodnocení 25× Upéct vepřové koleno s námi zvládne i začátečník. Provedeme vás celým postupem
Kvíz KVÍZ: Znáte triky, jak upéct kuře dozlatova a bez chyby? Zjistěte, jak se orientujete v pravidlech pečení i drobných detailech
7 foto Hodnocení 49× Jak upéct kachnu? Ověřený recept s lehkostí ukáže, že to jde skoro bez práce
6 foto Hodnocení 65× Jak upéct bůček? Tučné maso s dočervena vypečenou kůží je pokladem české kuchyně
Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
7 foto Hodnocení 4× Jak upéct telecí pečeni? Dopřejte si lahodně šťavnaté maso, nebudete litovat
10 foto Hodnocení 6× Jak nakrájet vařené, dušené nebo pečené maso? Poradíme, zda po vláknu či přes něj
7 foto Hodnocení 29× Jak dlouho vydrží pečené maso v lednici? Šetřete a zpracujte ho do dalších jídel
Smažák s netradiční tatarkou: Nevyteče, protože ho neobaluji jako všichni, říká influencer Ostravsky Gastrošef
Ve středověké krčmě na pivě nešidili, zato zde kvetl hazard a chudým se k jídlu podávala kaše. Bohatší si dopřávali veverku nebo ježka!
20 foto Sůl a řepa: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Fermentované brambory a mrkvový kečup nejsou pro každého