Karlovarský knedlík na jistotu: Díky pečení v troubě se nerozpadne a jeho křupavé okraje vás nadchnou
Otestovali jsme buchtičky s krémem na vánočních trzích v Praze. Porce za 139 Kč a těsto jako od babičky
Jak dlouho vydrží nepečené cukroví? Záleží na surovinách. Některé druhy je třeba sníst hned, ty s alkoholem do tří týdnů
5 foto Hodnocení 43× Šoulet je židovské jídlo. Stejně se připravuje i staročeský pokrm kočičí svatba
6 foto Hodnocení 60× Jak upéct panenku je častou otázkou začátečníků. Vsaďte na jednoduchou úpravu
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
4 foto Hodnocení 25× Upéct vepřové koleno s námi zvládne i začátečník. Provedeme vás celým postupem
Kvíz KVÍZ: Znáte triky, jak upéct kuře dozlatova a bez chyby? Zjistěte, jak se orientujete v pravidlech pečení i drobných detailech
7 foto Hodnocení 48× Jak upéct kachnu? Ověřený recept s lehkostí ukáže, že to jde skoro bez práce
6 foto Hodnocení 65× Jak upéct bůček? Tučné maso s dočervena vypečenou kůží je pokladem české kuchyně
Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
7 foto Hodnocení 3× Jak upéct telecí pečeni? Dopřejte si lahodně šťavnaté maso, nebudete litovat
10 foto Hodnocení 5× Jak nakrájet vařené, dušené nebo pečené maso? Poradíme, zda po vláknu či přes něj
7 foto Hodnocení 29× Jak dlouho vydrží pečené maso v lednici? Šetřete a zpracujte ho do dalších jídel
7 foto Hodnocení 3× Jak upéct králíka? Poradíme začátečníkům, jak zajistit tomuto masu šťavnatost
Rajská omáčka s karbanátkem: Oblíbené jídlo v jednodušší a rychlejší variantě se šťavnatým a měkoučkým masem
Jak na dokonalé plněné ořechy: Podle tradičních receptů na těsta i krémy se tohle cukroví vždycky povede
15 foto Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu