Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
10 foto Hodnocení 4× Jak nakrájet vařené, dušené nebo pečené maso? Poradíme, zda po vláknu či přes něj
7 foto Hodnocení 29× Jak dlouho vydrží pečené maso v lednici? Šetřete a zpracujte ho do dalších jídel
7 foto Hodnocení 1× Jak upéct králíka? Poradíme začátečníkům, jak zajistit tomuto masu šťavnatost
Video Hodnocení 47× Krkovice naložená v hořčici, pečená s cibulí, paprikami a rajčaty: Šťavnatá a voňavá
7 foto Hodnocení 7× Jakou vodou podlévat maso? Poradíme, jak teplota vody ovlivňuje šťavnatost masa
6 foto Hodnocení 6× Jak upéct křupavý bůček? Prozradíme vám tajemství, jak docílit neodolatelné kůrky
Hamburská pečeně: Levnější alternativa svíčkové z vepřového masa je efektní díky mozaice z kyselých okurek a kousků mrkve
6 foto Hodnocení 134× Jak dlouho se peče bůček? Poradíme, jaká je nejlepší teplota i délka pečení
8 foto Hodnocení 42× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
5 foto Hodnocení 8× Jak připravit moravského vrabce? Šťavnaté maso voní dokonale kmínem a česnekem
7 foto Hodnocení 5× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
9 foto Hodnocení 13× Chyby při pečení drůbeže: Nebojte se většího množství koření a pečte pozvolna
6 foto Hodnocení 74× Desatero rad na téma pečení v sáčku: V pečicím sáčku upečete maso i zeleninu
Rajská omáčka podle Pepy Nemravy voní skořicí a zeleninou: Účastník MasterChefa ji dělá netradičně se šťavnatou krkovičkou
12 foto Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech
8 foto Holka u plotny radí: Domácí zázvorové kostky s pomerančem a kurkumou skvěle ochutí čaj i vodu a dodají vitaminy
Bramborové knedlíky plněné mletým masem na červeném zelí Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 mika59 60 min