Pečené masopustní koblihy
Pečené koblížky s náplní uvnitř uvítáme určitě i mimo dobu masopustu. Z kynutého těsta vytvoříme placky, do kterých vložíme oblíbenou náplň a uzavřeme. Dozlatova je propečeme a poté potřeme máslem s rumem. Cítíte také tu vůni?
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 757 kJ / 3 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,00 g |
Tuky | 128,46 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 607 mg |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 442,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené masopustní koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyOl
Moje poznámka
Pečené masopustní koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyOl
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 11 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 43 minutami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 1 hodinou
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 1 hodinou
Šunkofleky II
Honza62 před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 2 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 2 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 5 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 5 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na koblihy,
koblihy,
masopustní šišky s rumem,
masopustní šišky s rumem,
masopustni koblizky naplněné,
pečení koblih
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr krupice,
droždí,
vejce,
mléko,
tvaroh měkký,
kůra citronová,
rum,
máslo,
rum,
cukr moučkový,
povidla švestková,
marmeláda
Komentáře (1)