Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 428 kJ / 1 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,09 g |
Tuky | 108,03 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 62,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plíčky na smetaně s hrubozrnnou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzA
Moje poznámka
Plíčky na smetaně s hrubozrnnou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzA
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
jirkastu před 3 minutami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 17 minutami
Maková náplň
mismi před 31 minutami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 2 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 3 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 4 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 5 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 5 hodinami
Tématické fráze:
plicky ze srnciho,
recepty plíčky na smetaně,
pličky z králíka,
plíčky na smetaně recept,
plicky,
srnci plicka na smetaně,
plíčky na smetaně,
plíčky na smetaně králíka,
plíčka z králíka,
pajšl z kůzlete na smetaně recept,
houba plicka,
pajsl z kuzlete,
kuřecí zaludky nakyselo,
plíčka z králíka na smetaně,
houby pličky,
houby ala plička,
srnčí plíčky na smetaně,
houbové plíčky na smetaně,
srnci plíčky
Suroviny:
plíce vepřové,
cibule,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
smetana,
hořčice hrubozrnná,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (11)
S tou hrubozrnnkou to byla taková menší změna od obyčejné klasiky
Pajšl nám také chutná usmažený v trojobalu,nebo v sýrovém těstíčku
https://www.toprecepty.cz/recept/33341-plicky-mari...
Jj, správně jste to napsala...