Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Popcorn s ořechy a rozinkami: Pikantní chuť vydatné svačinky zaručí kombinace zázvoru, pepře a javorového sirupu
Sladký popcorn snadno připravíte i doma: Nejoblíbenější je karamelový, určitě se ale vyplatí vyzkoušet i skořicový a čokoládový
Potraviny, které si můžete dát před spaním: Vajíčka, kešu nebo krůtí maso zaženou hlad, navodí klid a neohrozí štíhlou linii
Jak na domácí popcorn? Příprava zabere pár minut a díky přepuštěnému máslu zůstane křupavý i po ochucení
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
30 foto Velikonoční nádivka podle Pavla Berkyho: Voní kopřivami i česnekem, navíc je nadýchaná a vláčná