Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Hodnocení 159× 12 chyb při přípravě a smažení kapra v trojobalu: Nenechte si zkazit Štědrý večer
6 foto Hodnocení 1× Jak naporcovat rybu? Na výběr jsou 2 možnosti, které rozebereme krok za krokem
7 foto Hodnocení 3× Jak naporcovat kapra? S naším návodem to jistě zvládnete jako zkušený profesionál
7 foto Hodnocení 39× Jak naporcovat kapra krok po kroku. Jak připravit rybí porce pro další úpravu
Video VIDEO: Zkušený rybář Martin ukazuje, jak připravit kapří hlavu na polévku. Důležité je odstranit žábry a setřít sliz, říká
Video Hodnocení 27× Naporcovat kapra na podkovy, připravit filety a z nich porce na smažení, stejně jako odstranit kůži - to vše nás naučí názorné video
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
9 receptů na nejoblíbenější české omáčky: Dáte si dokonalou svíčkovou, klasickou rajskou nebo navinulou koprovku?