Pečené brambory 10x jinak: V solné krustě budou chutnat jako právě vytažené z popela, s máslem si na nich fantasticky pochutnáme Pavla Šmikmátorová
Retro okénko: Tatranské řezy jako klenot ze starých kuchařek. Voní po marmeládě a křupavé jsou díky ořechům
Jak na vláčnou tvarohovou bábovku? Díky triku „3x10“ bude krásně nadýchaná a perfektně ji vyklopíme z formy
Italská kuchyně: Umíte připravit pravé italské těstoviny ravioli? Není to žádná věda 11. 5. 2022 Lucie Cermanová
Dokonalá červená řepa: Zachutná vám s kozím sýrem, balzamikovým octem i s čokoládou 8. 9. 2021 Hana Malénková
Vyznejte se v těstovinách, díl II.: Víte, že zatočené tortellini prý mají připomínat pupík Venuše? 30. 3. 2021 Kateřina Horáková
Jana z pořadu Peče celá země: Touhle bábovkou okouzlila porotu a takhle jí to sluší na farmě. Podívejte se!
Jídelní rozmary slavných: Marilyn Monroe pila horké mléko rozmíchané se syrovým vejcem a milovala tahle pečená játra