Výlovy rybníků 2025: Pro čerstvé ryby, na kapří hranolky nebo rybí polévku se můžete vydat nejen na Třeboňsko
Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
4 foto Hodnocení 27× Jak připravit semifreda? Miniaturní dortíčky jsou plné smetany, ovoce a čokolády
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno
8 foto 3 nejlepší malinové dezerty do skleničky: Jak připravit panna cottu, semifreddo či snídaňovou mističku?
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz
Co s dýňovými semínky? Opražená na oleji a ochucená voňavým kořením výborně doplní polévky, kaše i karbanátky
9 skvělých jídel do horkého počasí: Špagety s marinovanými rajčaty nebo salát z kuřecího masa a rýže zasytí, ale nedají moc práce