Jak na dokonalé marokánky: Ovocem a oříšky nešetřete, ale pohlídejte si správnou hustotu směsi a teplotu při pečení
Šest skvělých chuťovek z listového těsta: Tohle výborné občerstvení připravíte za pár minut a návštěvy budou prosit o recept
Perfektní sýrová pomazánka podle ČSN: Za pár korun připravíte oblíbenou retro pochoutku na chleba i jednohubky
4 foto Hodnocení 27× Jak připravit semifreda? Miniaturní dortíčky jsou plné smetany, ovoce a čokolády
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno
8 foto 3 nejlepší malinové dezerty do skleničky: Jak připravit panna cottu, semifreddo či snídaňovou mističku?
19 foto Josef Maršálek ukázal, jak na výtečnou bílkovou roládu: Kouzlo je v dobře zvoleném počtu vajec, prozradil populární cukrář
Bavorský štrúdl: Křehký a vláčný moučník s dvěma speciálními ingrediencemi, které výrazně vylepší jeho chuť