Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
10 foto Hodnocení 1× Čím nahradit cukr ve sladkém i slaném pečení? Sladidly, sirupy, ovocem a medem
7 foto Hodnocení 2× Co je sladěnka, kam ji použít a jak ji nahradit? Poradíme nejen začátečníkům
7 foto Hodnocení 1× Časté otázky na téma med: Víte o něm všechno? Možná vám ještě s něčím poradíme
5 foto Hodnocení 1× Kdy a kde trhat květy pampelišek na med? Načasování i místo sběru jsou zásadní
Video Hodnocení 75× Pampeliškový med nás naučily naše babičky. Vyzkoušejte léty prověřený recept
Sedm zdraví prospěšných věcí, které možná nevíte o medu: Chrání dýchací cesty, je protizánětlivý a podporuje hojení popálenin
4 foto Hodnocení 14× Jaký cukr do marmelády a džemu? Výběr ovlivní chuť, houstnutí i trvanlivost produktu
Hodnocení 46× Přírodní sladidla pro diabetiky: Čím se dá nahradit bílý cukr? Máme pro vás přehled toho nejlepšího
WHO zařadí sladidlo aspartam mezi nebezpečné látky. Je třeba pokračovat ve studiích, říká expertka Margit Slimáková
Hodnocení 17× Nepečené cukroví je velmi oblíbené a snadné na přípravu. A může být dokonce zdravé. Přesně takové jsou datlové kuličky
11 foto Olejové fritézy usmaží hranolky, upečou křupavou pizzu a ugrilují šťavnaté maso. Co všechno ještě umí?
7 skvělých snídaní na každý den v týdnu: Banánové lívance, vaječné muffiny nebo ovesná kaše dodají energii na celé dopoledne