Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
10 foto Hodnocení 1× Čím nahradit cukr ve sladkém i slaném pečení? Sladidly, sirupy, ovocem a medem
7 foto Hodnocení 2× Co je sladěnka, kam ji použít a jak ji nahradit? Poradíme nejen začátečníkům
Hodnocení 1× Jak používat melasu? Černý zázrak se přidává do pečiva, marinád i salátových zálivek
7 foto Hodnocení 1× Časté otázky na téma med: Víte o něm všechno? Možná vám ještě s něčím poradíme
5 foto Hodnocení 1× Kdy a kde trhat květy pampelišek na med? Načasování i místo sběru jsou zásadní
Hodnocení 1× Med ve sladké i slané kuchyni: Neodolatelný je v moučnících, čaji i marinádě na maso
Video Hodnocení 78× Pampeliškový med nás naučily naše babičky. Vyzkoušejte léty prověřený recept
Sedm zdraví prospěšných věcí, které možná nevíte o medu: Chrání dýchací cesty, je protizánětlivý a podporuje hojení popálenin
4 foto Hodnocení 14× Jaký cukr do marmelády a džemu? Výběr ovlivní chuť, houstnutí i trvanlivost produktu
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Jak dlouho skladovat jídlo v lednici? Čistý vývar může za určitých podmínek vydržet týdny, nejchoulostivější je mleté maso