Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
10 foto Hodnocení 1× Čím nahradit cukr ve sladkém i slaném pečení? Sladidly, sirupy, ovocem a medem
7 foto Hodnocení 2× Co je sladěnka, kam ji použít a jak ji nahradit? Poradíme nejen začátečníkům
7 foto Hodnocení 1× Časté otázky na téma med: Víte o něm všechno? Možná vám ještě s něčím poradíme
5 foto Hodnocení 1× Kdy a kde trhat květy pampelišek na med? Načasování i místo sběru jsou zásadní
Video Hodnocení 78× Pampeliškový med nás naučily naše babičky. Vyzkoušejte léty prověřený recept
Sedm zdraví prospěšných věcí, které možná nevíte o medu: Chrání dýchací cesty, je protizánětlivý a podporuje hojení popálenin
4 foto Hodnocení 14× Jaký cukr do marmelády a džemu? Výběr ovlivní chuť, houstnutí i trvanlivost produktu
15 foto Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
Jak připravit dokonalou holandskou omáčku? Fantastickou chuť a sametově hebkou konzistenci zaručí správné šlehání másla
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba