Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Tvarohové šátečky ze tří surovin jsou nadýchané a křupavé, přitom úžasně jednoduché a rychlé na přípravu
Video Hodnocení 5× Pokroutky neboli kraple jsou netradiční mlsání. Vyzkoušejte je podle videonávodu
Video Mrkvové šátečky podle našeho video receptu jsou dokonale vláčné, jemné a plné chutí. Jejich příprava je celkem snadná
Domácí štramberské uši chutnají jako ty opravdové. Specialitu s chutí a vůní perníku snadno zvládne udělat každý
Video Hodnocení 60× Jak upéct tvarohovou štolu? Díky tvarohu je dokonale vláčná i bez dlouhého odležení
Cukrář Josef Maršálek radí, čím potírat vánočku před pečením, aby se krásně leskla: Nejhezčí barvu udělá žloutek, říká
Video Hodnocení 9× Kanellbular: Připravte si s námi švédské sladké pečivo plněné skořicovým cukrem
Třené buchty z kynutého těsta: Plněné tvarohem nebo povidly chutnají fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý
Výborné kynuté těsto na cokoliv: Je báječně vláčné a nadýchané, podle vyzkoušeného receptu ho zvládnete snadno
Čokoládový croissant jako z Emily in Paris. Kultovní pečivo ze slavného seriálu vás vmžiku přenese do města lásky a módy
13 foto Otestovali jsme tři pražské řemeslné pekárny: Vítězem se stal ořechový chléb ze Zrno zrnko, v sladkém zabodovala Praktika
Věnec mrváň z kynutého těsta se dříve pekl ke všem svátečním příležitostem. Voní ořechy a rozinkami a vrátí nás do minulosti
11 foto Hodnocení 130× Jak uchovat buchty čerstvé? Poradíme, jak je skladovat, aby nebyly vysušené
Zelňačka na Hrad? Eva Pavlová prozradila recept na oblíbenou polévku generála Pavla. Nechybí v ní slanina, houby ani švestky