Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
6 foto Hodnocení 2× Čím prošpikovat maso na svíčkovou? Kromě špeku a zeleniny můžete použít i bylinky
4 foto Hodnocení 2× Jak připravit cikánskou pečeni? Známe tradiční recept na šťavnaté hovězí maso v omáčce
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Video Hodnocení 67× Špikování králíka a jiného masa je snadné a rychlé. Video vám ukáže správný postup