Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
9 foto Hodnocení 1× Co patří do špízu? Malé kousky jídla, které navlékneme na špejle nebo na jehly
10 foto Hodnocení 7× Špízy jsou kousky jídla, napíchnuté na jehle nebo na špejli: Některé se pečou, jiné ne
8 foto Hodnocení 3× Šašlik je grilované maso na jehle, podobné kebabu, ražniči, suvlaki či špízu
Video Hodnocení 8× Jak připravit ražniči? Maso proložené zeleninou a slaninou, tomu jednoduše neodoláte
Video Hodnocení 29× Jak připravit ražniči na plechu? Lahodný oběd upečený v troubě je téměř bez práce
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
8 foto Hodnocení 5× Sladké špízy nejen ke Dni dětí: Na špejle můžete napíchnout vše, co mají děti rády
Pět rychlých receptů z kuřecích prsou: Napíchněte je na špíz, zabalte do tortilly nebo připravte šťavnaté pikantní kari
13 foto Vytvořit dětem nezapomenutelného Silvestra je hračka: Ovocné špízy, mini pizzy i další dobroty zmizí za pár minut
Jak na nejlepší grilované špízy? Šťavnatost zajistí slanina, pikantnost ovoce a pestré budou díky zelenině
Jídelní rozmary slavných: Hrdina Pobřežní hlídky David Hasselhoff vypije denně pět litrů vody a nejraději má grilované kuřecí maso
30 foto Semifinalista MasterChef Česko Pavel Berky: Lidi mají velkou chuť naučit se vařit. A třeba tyhle voňavé kuřecí špízy zvládne každý
Grilované brambory 5x jinak: V alobalu se nemusí hlídat, na špízu chutnají nejlépe mezi dvěma plátky slaniny a batáty jen na velký žár
Třikrát kuře na minutku: Kořeněné karí, špíz se zeleninou nebo plněná tortilla jsou připraveny do půl hodinky
5 rychlých receptů z kuřecích prsou: Připravíme je s těstovinami, na špejli nebo v tortile a nebude to ani trvat dlouho
9 skvělých tipů, jak využít meloun: Dáte si melounový cheesecake, lahodné carpaccio nebo křupavou melounovou pizzu?
Gastro glosa: Hitem poslední doby je nepřijímat karty a nezveřejňovat ceny. Je na každém, jestli si to nechá líbit
Polévka z hlívy s medvědím česnekem: Svěží, a přitom vydatná jarní polévka voní česnekem, pikantní chuť jí dá pálivá paprika