Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
5 foto Hodnocení 9× Desatero rad na téma srnčí maso: Objevte kouzlo zvěřiny, která má nezaměnitelnou chuť
5 foto Hodnocení 9× Srnčí maso a jeho specifika: Čím se liší od ostatních druhů zvěřiny a jak ho zpracovat
5 foto Hodnocení 31× Co uvařit ze srnčího masa? Vyberte si nejen z tradičních, ale i z nezvyklých receptů
4 foto Hodnocení 36× Jak naložit srnčí maso na guláš? Ta pravá marináda dodá guláši dokonalou chuť
5 foto Hodnocení 7× Ochrana stromků před okusem od zajíců a srnek: Prevence je snazší než zachraňování
Hodnocení 25× Jak zpracovat zvěřinu. 6 tipů, na co si dát u zvěřiny pozor a jak ji nejlépe využít
Hodnocení 31× Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
18 foto Vybíráte lednici? Ty moderní pohlídají trvanlivost jídla a ještě vám poradí, co je potřeba nakoupit
Nejjednodušší vláčný mazanec je z tvarohového těsta, krásně kyprý z kynutého a nadýchaný kváskový potřebuje víc času
Jak připravit dresink na caesar salát? Ančovičky a parmezán vévodí chuti, dokonalou krémovou konzistenci zajistí olivový olej a žloutek