Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí burger

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chefko Chefko

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 864 kJ /
445 kcal
Bílkoviny42,46 g
Tuky25,07 g
Vláknina4,94 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 458 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy11,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Srnčí maso odblaníme a nakrájíme na kostky, cibuli očistíme a nakrájíme na malé kostičky, česnek oloupeme a prolisujeme, ostatní suroviny na maso dáme do hmoždíře a rozdrtíme na jemno. Poté pomele srnčí maso a přidáme cibuli a nadrcené koření a promícháme, potom vytvarujeme burger. Krok 2: Salát omyjeme, rajče také a nakrájíme ho na kolečka. Krok 3: Do misky dáme majonézu a bílý jogurt, přidáme chilli pastu a chilli papričky nakrájené na malé kousky, osolíme a promícháme. Krok 4: Maso necháme na pánvi z každé strany zatáhnout asi 1 minutu, potom dáme do vyhřáté trouby na 200°C a necháme 7 minut v troubě, poté vyndáme. Rozkrojíme housku, její spodní část natřeme majonézou, vložíme salát a rajče, potom přidáme maso, na něj položíme Chedar, pak cibulovou marmeládu a přiklopíme horní častí housky.

Zveřejněno 27. 7. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí burger

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4M0x

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí burger

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4M0x

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso srnčí, jalovec, česnek, pepř černý, cibule, tymián, sůl hrubozrnná, sýr chedar, rajče, salát, marmeláda, majonéza, jogurt bílý, pasta chilli, chilli paprika čerstvá, sůl

Přidat fotografie receptu