Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
11 foto Hodnocení 1× 9 chyb při zavařování: Dodržujte čistotu, postup přípravy i vhodné plnění sklenic
Hodnocení 88× Jak sterilovat ve sladkokyselém nebo slaném nálevu. Některé způsoby jsou jednoduché
Srpen na zahradě: Kromě sklizně úrody a boji se škůdci a plísněmi lze sázet saláty, ředkvičky, červenou řepu a další podzimní zeleninu
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků
Kuřecí roládky na divoko, s tymiánovou omeletou a omáčkou z červeného vína Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 mirca75 90 min