Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
5 foto Hodnocení 18× Jak dlouho vařit ovocné kynuté knedlíky v páře? První kousek je vždy zkušební
7 foto Hodnocení 12× Jak udělat knedlíky v páře? Připravte si nadýchané knedlíky dokonalého tvaru
7 foto Hodnocení 1× Čím ochutit dušenou zeleninu? Chuť zeleniny doplní máslo, bylinky i pražená semínka
7 foto Hodnocení 53× Jednoduchý návod na vaření brambor v páře: Přinášíme vám zdravější alternativu
15 foto Hodnocení 10× Vaření v páře je šetrné pro zdraví a přitom snadné. 7 výhod jednoduchého vaření
Hodnocení 161× Proč praskne knedlík při vaření. Máme pro vás jednoduché triky, jak tomu předejít
Hodnocení 225× Jak vařit knedlíky v páře? Naučíme vás jednoduchý postup, který přináší řadu výhod
Video Hodnocení 1900× Milujete kynuté ovocné knedlíky? My také, a proto vám přinášíme hned dvě varianty na jejich vaření
Bao buns aneb Kynuté čínské „knedlíky“ s pikantní grilovanou panenkou. Plní se až po uvaření a těsto se předtím potírá olejem
Máte doma rýžovar? Zvládnete v něm víc než jen rýži! Uvaří pohanku, čočku i těstoviny, ale zvládne i lososa s trojitou přílohou
Hodnocení 175× Vaření v páře je stará metoda. Proti klasickému vaření šetří čas, energii i vodu. A jde to i bez parního hrnce
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchané domácí bagety, které jsou výborné i druhý den? Stačí použít malý fígl s kynutím