Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
Vegeta z libečku: Polévkové koření může být přesně podle vašich představ. Stačí vybrat zeleninu a bylinky a dodržovat tento postup
6 foto Hodnocení 5× Zelené natě sklidíme před příchodem mrazíků. Poradíme, jak je nejlépe uchovat
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny
6 foto Hodnocení 34× Jak uchovat libeček? Nejchutnější je brzy na jaře. Poradíme, jak listy zpracovat
Hodnocení 51× Dobře ochucené jídlo - i to je cesta k hospodárnosti a úsporám. Když všem chutná, nejsou žádné zbytky
4 foto Kedlubna, zelí, ředkvičky nebo pórek na grilu: Které druhy se nejrychleji opečou a které pak nejlépe chutnají?
Severokorejský vůdce Kim pije koňak za sedm tisíc dolarů, jí velbloudí nohy a kuchaři mu kontrolují každé zrnko rýže
Platýs s paprikovou pastou na rozmarýnových bramborách. Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Colombo65 30 min