Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
Jak na domácí vegetu? Vynikající kořenicí směs bez éček si zvládnete připravit sami a zužitkujete do ní i úrodu ze zahrádky
Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
Vegeta z libečku: Polévkové koření může být přesně podle vašich představ. Stačí vybrat zeleninu a bylinky a dodržovat tento postup
6 foto Hodnocení 6× Zelené natě sklidíme před příchodem mrazíků. Poradíme, jak je nejlépe uchovat
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny
6 foto Hodnocení 35× Jak uchovat libeček? Nejchutnější je brzy na jaře. Poradíme, jak listy zpracovat
Hodnocení 51× Dobře ochucené jídlo - i to je cesta k hospodárnosti a úsporám. Když všem chutná, nejsou žádné zbytky
Jak nejlépe skladovat máslo koupené v akci? Trvanlivost prodlouží tmavý obal i nízká okolní teplota, pak bude máslo do cukroví skvělé