Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
9 foto Hodnocení 24× Jak dlouho péct bublaninu s drobenkou? Upečte si moučník se šťavnatým ovocem
11 foto Hodnocení 4× Jak udělat žmolenku na koláč? Stačí 3 suroviny a křupavá čepička koláčů je hotová
9 foto Hodnocení 15× Kdy se dává na koláč drobenka? Poradíme správný čas, kdy s ní koláč ozdobit
9 foto Hodnocení 29× Jak se dělá posypka na buchtu? Správný poměr surovin zaručí tu správnou křupavost
6 foto Hodnocení 9× Kdy se dává drobenka na moučník? Poradíme začátečníkům, kdy je ten pravý čas
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Jak na skvělou drobenku nejen na letní koláče? Sázkou na jistotu je poměr 2-1-1. Když jej dodržíte, moučníky budou božské
Vynikající cuketové langoše bez kynutí: Cuketu v nich ani nepoznáte a těsto s její pomocí příjemně odlehčíte
Třikrát kuře na minutku: Kořeněné karí, špíz se zeleninou nebo plněná tortilla jsou připraveny do půl hodinky
Recept na Campari Spritz: Hořkosladký koktejl jen ze tří ingrediencí je oficiálním drinkem festivalu v Karlových Varech