Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
11 foto Hodnocení 4× Jak udělat žmolenku na koláč? Stačí 3 suroviny a křupavá čepička koláčů je hotová
9 foto Hodnocení 15× Kdy se dává na koláč drobenka? Poradíme správný čas, kdy s ní koláč ozdobit
9 foto Hodnocení 25× Jak se dělá posypka na buchtu? Správný poměr surovin zaručí tu správnou křupavost
6 foto Hodnocení 8× Kdy se dává drobenka na moučník? Poradíme začátečníkům, kdy je ten pravý čas
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Jak na skvělou drobenku nejen na letní koláče? Sázkou na jistotu je poměr 2-1-1. Když jej dodržíte, moučníky budou božské
10 potravin, po kterých budeme mít brzy hlad: Pozor na nízkotučné jogurty, bílou rýži, hranolky i chleba
Ladislav Špaček o správné etiketě, nejen u stolu: Nesrkáme, nemluvíme s plnými ústy a u stolu nikdy nepoužíváme párátko, říká
Tvarohové knedlíky s jahodami a borůvkovou zmrzlinou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 JanaDorazinova 20 min