15 receptů na pečené maso: Inspirujte se výběrem pečínek, které potěší celou rodinu
Pečení masa v troubě je od pradávna velmi oblíbené, nedá příliš mnoho práce a navíc výsledná pečínka je naprostá lahoda. K nedělnímu obědu si můžete připravit lahodnou vepřovou pečínku nebo také šťavnaté kuře.
Pečené maso patří stále na první příčky české kuchyně, skvěle se hodí k víkendovému obědu, ale i k slavnostní příležitosti. Pečené maso často doprovází také jemná omáčka nebo voňavý masový výpek. Inspirujte se tímto výběrem receptů.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Pečené maso
- Svíčková na smetaně
- Vepřové výpečky II
- Kuře pečené v máslové marinádě
- Hovězí krk pečený na zelenině
- Pečené uzené koleno
- Kuřecí paličky pečené v marinádě
- Pečená krkovička
- Husa a kachna pečená
- Uzená žebra pomalu pečená
- Králík pečený na másle s rozmarýnem a červeným zelím
- Pečený bůček
- Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
- Pečená uzená křidélka s omáčkou z Nivy
- Štěpánská hovězí pečeně
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře