16 receptů na pečivo z remosky: Upéct něco dobrého lze snadno i bez trouby
Pečení pečiva v remosce je jednoduché, rychlé a praktické. Tento přenosný pečicí zázrak zvládne chleby i sladké buchty. S remoskou ušetříte čas, peníze i místo. Vybrali jsme pro vás 16 nejoblíbenějších a osvědčených receptů.
Remoska je ideální pomocník pro každého, kdo touží po domácím pečivu, ale nemá klasickou troubu. Její kompaktní velikost a jednoduchá obsluha z ní činí skvělého pomocníka na pečení, a to nejen na chalupě. Připravit si v ní můžete nejen chléb, ale i rohlíky, housky nebo sladké koláče. Inspiraci přináší výběr našich nejlepších receptů.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Honzovy buchty v remosce
 - Sladké bochánky z remosky
 - Chleba z remosky bez lepku
 - Jablkový koláč pečený v remosce
 - Malinový cheesecake (z remosky)
 - Meruňkové Himaláje (v remosce)
 - Základní chleba z remosky
 - Ořechová buchta z remosky
 - Tvarohové muffiny s rybízem pečené v remosce
 - Houskové trojúhelníčky (z remosky)
 - Drobenkový koláč (nejen) s borůvkami - z remosky
 - Rychlá buchta s mákem z remosky
 - Škvarkové pečivo - šneky, houstičky... nejen z remosky
 - Větrník z remosky
 - Margot řez / dort se zakysanou smetanou z remosky
 - Grahamové rohlíky pečené v remosce
 
1/16
1/16
	
	
	
Komentáře