Šlehané bifteky

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Mleté maso 69 názorů

Suroviny

300 g mletého masa
2 středně velké syrové brambory
2 vejce
sůl
pepř
česnek
majoránka
Recept si zatím oblíbilo 58 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso smícháme se žloutky, nastrouhanými bramborami a ostatními ingrediencemi.

  2. Z bílků ušleháme sníh a opatrně ho vmícháme do masa.

  3. Na rozpáleném oleji smažíme placičky dozlatova. Jako příloha je vhodná brambor nebo zeleninový salát.

Poznámka

Zdroj- týdenník AHA, recept uveřejnila paní Lenka Němcová

Musím pochválit, je to opravdu jedlé.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 022 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Šlehané bifteky

1 2 3 4 5

Tématické fráze: slehane bifteky bifteky šlehaný biftek biftek recept biftek z mletého masa recept na bifteky bifteky z mletého masa šleháne biftecky recepr na bivteky mletý biftek biftek kolik soli na kilo mletého masa bifteky z mletého masa s nastrouhanou bramborou kolik soli na kilo masa chvilka pro tebe recepty šlehané biftek vepřovy biftek jak dlouho smažit biftek brmborové placky šlehané biftek recept

Zapomněl/a jsem heslo