Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 520 kJ / 3 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,22 g |
| Tuky | 144,14 g |
| Vláknina | 9,70 g |
| Cholesterol | 1,22 g |
| Sodík | 730 mg |
| Sůl | 1,99 g |
| Sacharidy | 406,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Margot řez / dort se zakysanou smetanou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2mlP
Moje poznámka
Margot řez / dort se zakysanou smetanou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2mlP
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 4 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 7 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky Marie
salajkol před 43 minutami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 54 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
MonikaP. před 1 hodinou
Fazolová polévka
Merylas před 1 hodinou
Vosí hnízda
Janet.P před 1 hodinou
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 1 hodinou
Houskové knedlíky
mikii před 1 hodinou
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 2 hodinami
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 2 hodinami
Kuřecí kari nudličky se sýrem a pórkem na smetaně
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Tématické fráze:
řezy se zakysanou smetanou,
remoska recepty,
řezy margot,
rezi s margot,
jak upect margot rezy,
recept na zákusek s margot a se zakysanou smetanou,
margot dort,
recepty do remosky,
margot řezy,
řezi margot,
recepty pro remosku,
hruškový řez se zakysanou smetanou z prostřena
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
voda,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
mléko,
pudink čokoládový,
kakao,
cukr,
smetana zakysaná,
smetana,
čokoláda margot
Komentáře (2)