18 receptů na mořské plody a ryby: Ochutnejte kousek moře ve vaší kuchyni
Mořské ryby jsou již dávno běžnou součástí našich jídelníčků - treska, tuňák, losos nebo sardinky, všechny tyto ryby se nám běžně vyskytují na talíři. Mořské plody jsou nám o něco vzácnější - třeba kalamáry nebo škeble.
S přibývajícími chladnými dny nemusíte být zasmušilí. Vzpomeňte si na prožité léto, ať už jste ho trávili kdekoliv. Výběr 18 receptů na mořské plody a ryby vám jistě navodí letní veselou náladu, díky které zapomenete na sychravé počasí za okny.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Losos ve smetanové omáčce s medem
- Marinované krevety Gambas na pánvičce
- Aljašská treska v županu
- Fish and chips
- Tuňákový salát s kukuřicí
- Česnekové krevetky
- Makrely pečené na soli
- Smetanová vejce s uzeným lososem
- Paella se šafránem, kuřecím masem a plody moře
- Rybí špízy
- Středomořský rajčatový salát
- Pikantní mořské plody
- Smažené kalamáry v těstíčku
- Paella
- Domácí uzená makrela
- Slávky dušené na víně
- Grilovaná chobotnice
- Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang
1/18
1/18
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře