Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makrely pečené na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MlgA
Moje poznámka
Makrely pečené na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MlgA
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 2 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 13 minutami
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 49 minutami
Uherská pěna
Daami před 1 hodinou
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 3 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 3 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 3 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 4 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 4 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečená makrela,
makrela recept,
příprava makrély,
recepty makrely pečené v troubě,
pecene makrely,
makrela recepty,
pečená makrela recepty,
ryba pečená v soli,
makrely,
makrely pečené v troubě,
jak uvarit makrelu,
pečene makrela,
ryba v soli,
makrely solne krustě,
makrely pečené,
jak se peče makrela,
makrela pečená v troubě,
pečené makrély v troubě,
recept na makrely,
recept na makrely pečené v troubě
Suroviny:
makrela,
sůl,
tymián,
citron,
libeček sušený,
olej,
paprika sušená sladká
Komentáře (23)
https://www.toprecepty.cz/recept/54035-pecene-makr...
***
ad. palcování níže:
No, třeba to nějak souvisí s těmi onými komentáři, že
***
Jana Dorazinová-Remková:
Forrest Gump (paní Gumpová): "Pro hlupáka každý hloupý"
Jinak ryby vypadají úžasně, ikdyž já mám problém se specifickou chutí makrel. Zvládnu ji jen uzenou. Když jsme byli v Norsku, tak si je tam rybáři pekli a já prchala předtím odérem