Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Středomořský rajčatový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wZq
Moje poznámka
Středomořský rajčatový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wZq
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 10 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 20 minutami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 1 hodinou
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 1 hodinou
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 1 hodinou
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 2 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 4 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 4 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 4 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 5 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 5 hodinami
Tématické fráze:
středomořský salát,
rajčatový salát,
salat z chobotniček,
středomořské saláty,
rajcatovy salat petrzel,
krevety recept salát s rajčaty,
stredomorsky salát recept,
rajčata s petrželí,
rajčatový salát recept,
rajčatový salat s krevety,
rajčatový salát s mušlemi,
stredomorky salat s bagetou,
rajčatový salát s s krevetami,
stredomorsky cestovinovy salat recept,
salát z chobotnice a rajčaty,
středomořský satat,
rajčatový salát s krevetami,
salat z rajcat a petrzele,
salat y rajčat,
rajčatový salát z kucharky pro dceru
Suroviny:
rajče,
řízky kuřecí,
kalamáry,
krevety,
chobotnice,
cibule,
olivy černé,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
ocet vinný bílý,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (32)
vloženo: 18.06.2013 20:42:12 Nahlásit komentář administrátorůmreagovat
varilamyskakasicku:Nene, všechny tyhle mořské potvůrky, když je chceš zkusit samotné, jsou nejlepší jen na másle s česnekem, petrželkou a můžeš podlít i malinko bílým vínem. S bagetkou to nemá chybusmajlik. To je prostě klasika, která je jedinečná
jenom doplnim , tenhle komentar je od nekoho kdo zije nebo zil ve spanelsku, ale petrzeku s cesnekem i soli, spetkou pepre a olivovym olejem musis rozmixovat. Potvurky nakrajet asi na 2cm a ty osmahnout chvilinku na teflonovy panvi se 4 kapkami olivoveho oleje y bagetku na platky potrene rajcaty s trosickou olivoveho oleje--- pak je to super
s cibuli atd......... nechtel bych to ani zkusit:no
super salátek