Slávky dušené na víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 285 kJ / 1 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,20 g |
Tuky | 36,59 g |
Vláknina | 11,29 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 49,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jíme tak, že vezmeme jednu slávku, kterou použijeme jako kleštičky a tou vyndáváme z ostatních maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2015 21:52
Ty jsou super! Morsky potvory jsou u me na prvnim miste, takze posilam zaslouzeny bodik. Receptik moooc chutny, fotky nadherne.
11. 6. 2015 17:00
Oku lahodící fotkaVašíku,věřím,že sis pošmáknul
11. 6. 2015 09:12
Miluji slávky, díky za připomenutí, asi zítra naběhnu k nám do rybárničky, ve čtvrtek mají zboží
10. 6. 2015 22:05
vybusna:slávky sú dobré, tie "škrupinky" tomu nedajú nejakú pachuť. chutí to...len sa z nich ťažko naješ - hora "odpadu". A musíš byť na ne naladená. Môj muž by to za svet nevzal do úst. on je taký - divný Janko...ani chobotnice ani olihne, v poslednej dobe nechce ani rybu.
Venoušku, moc tu plkám?
Venoušku, moc tu plkám?
10. 6. 2015 21:56
no a tie skrupiny musli...oni nejako nepriaznivo *neochutia * tu omacku????
10. 6. 2015 21:02
vybusna:
Vězte, že chutnají násobně lépe, než vypadají
Dooga: díky; už jsem stihl zorganizovat na zítra dopravu z MAKRA...
Vězte, že chutnají násobně lépe, než vypadají
Dooga: díky; už jsem stihl zorganizovat na zítra dopravu z MAKRA...
10. 6. 2015 20:59
Chcela by som upozorniť - slávky, ktoré sú otvorené pred varením - nepoužijeme, vyhodíme. Takisto tie, ktoré sa po uvarení neotvorili. (Tak ma to učili domorodci pri mori). Ja nedávam pažítku, ale kopec petržlenovej vňate. A do šťavy si namáčame dobrý čerstvý biely chlieb.
10. 6. 2015 20:43
ja viem, ze pre toho, kto to varieva, je to bezna zalezitost ale ja vzdy ostanem v obdive nad tym, ako to vyzera skvele. Neviem ako to chuti, ale na fotke vyzeraju uzasne fotogenicky
10. 6. 2015 20:28
Jdu pro slávinky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 17 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 9 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 9 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 9 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čemu se říká slepé pečení? Předpečení korpusu z křehkého těsta za pomoci fazolí nebo hrachu
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Další recepty
Tématické fráze: slavky na vine slávky recept na slávky slavky recept slavka houba houba slávka slávky houby slávka slavky na cervenem vine slávka obecná slávky na víně s mrkví slávky na víně recept recept slávky na víně slávka s houbami recept slavky slávky na buzaru houby slavky slávky s rajčat slavky na másle houby -slávka
Suroviny: slávky, máslo, česnek, cibule, pažitka, rajče, víno bílé suché, sůl, pepř
Slávky dušené na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ORJB
9 názorů