Postup přípravy
Krok 1: Vykuchané makrely naložíme do svařeného a vychladlého nálevu. Necháme naložené 18-24 hodin. Udíme 4 hodiny (plus mínus) na 60°C.
Zveřejněno 29. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí uzená makrela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2mr
Moje poznámka
Domácí uzená makrela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2mr
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 19 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 1 hodinou
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 hodinou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit makrely na uzení,
jak naložit makrelu na uzení,
nalozeni makrely na uzeni,
nálev na makrely,
uzení makrel,
uzená makrela,
nálev na makrelu,
nalev na uzeny makreky,
uzená makrela recept,
nálev na uzené makrely,
nalozeni uzené makrely,
uzena makrela recepty,
jak naložit makrely,
jak udit makrely,
naložení makrel na uzení,
recept uzená makrela,
nálev na uzenou makrelu,
nálev na uzení makrely,
jak udit makrelu,
makrela nalev
Suroviny:
makrela,
voda,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec
Komentáře (18)