15 receptů na pečenou drůbež: Je libo kuřecí, kachní nebo třeba křepelčí maso?
Pečená drůbež je klasikou našich jídelních stolů. Ať už jde o kuře, kachnu, husu nebo perličku, každý si přijde na to své. Díky pečení zůstane maso krásně šťavnaté, přestože získá dokonale křupavou kůžičku. Inspirujete se?
Jen málo kdo neocení drůbeží maso připravované pečením. Díky jemné chuti i struktuře ji můžete pokaždé ochutit jinak, což z drůbeže dělá skvělého adepta na experimentování v kuchyni. Z našeho výběru 15 receptů si jistě vyberete.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Perlička s chřestovou nádivkou
- Kuře na zelí
- Kachna bez práce
- Kuře pečené v podmáslí
- Svatomartinská husa s rolovaným bramborovým knedlíkem a jablečným zelím
- Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
- Křepelky plněné špenátem
- Pečená marinovaná krůtí stehna
- Pečené kuře s nádivkou
- Babiččina pečená husa
- Slepice z plzeňské krčmy
- Krůtí stehna na jalovci a bylinkách
- Husa pomalu pečená, předem naložená v rozmarýnovo-solném láku
- Kohout na víně, jak ho dělám já
- Křepelka pečená s tymiánovou nádivkou
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře