Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,46 g |
Tuky | 84,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí stehna na jalovci a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkVD
Moje poznámka
Krůtí stehna na jalovci a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkVD
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 13 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 1 hodinou
Brynzovníky
Jan Nemec před 3 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 5 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 5 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 6 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 6 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 6 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 7 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 7 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 7 hodinami
Tématické fráze:
krůtí stehna recept,
krůtí stehno,
krůtí stehna recepty,
kruti stehno recept,
krůtí stehna,
krůtí stehno recepty,
recepty na kruti stehna,
recept na krůtí stehno,
krůti stehna - recept,
maso na pepři a jalovci s rozmarýnem,
krůtí kýta recept,
krůtí na jalovci,
krutí na jalovec,
recept na krůtí krůtí stehno,
krutí na stehna,
kruti na bylinkách,
krůtí maso, jalovec recepty
Suroviny:
stehno krůtí,
slanina,
cibule,
jalovčinky,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
bobkový list,
pepř drcený,
máslo,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (5)