Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kohout na víně, jak ho dělám já

Tento starofrancouzský pokrm je sice na přípravu složitý, ale za to se v něm snoubí chutě bylinek, kořenové zeleniny a kvalitního červeného vína. Na sváteční stůl se hodí třeba k sametově jemné bramborové kaši.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 220 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 180 min + odležení 24 hodin

220 min (40 min příprava + 180 min tepelná úprava, + odležení 24 hodin)

29. 10. 2019 18:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 153 kJ / 2 188 kcal
Bílkoviny31,00 g
Tuky130,06 g
Vláknina59,70 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 3,48 g
Sůl8,28 g
Sacharidy75,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jídlo trošku pracnější, ale skvělé :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

15. 3. 2024 15:15

Kovisova: To mam radost, dekuji :-K:-K

Kovisova Kovisova

15. 3. 2024 11:07

byl výborný

zizala zizala

29. 7. 2022 16:50

vomastkova: To mě těší, děkuji :-K

vomastkova

28. 7. 2022 19:01

Luxusní moc děkuji za recept

zizala zizala

3. 7. 2022 11:43

vladim.m: Děkuji za pochvalu. :-K Drůbeží játra se mohou solit hned :-)

vladim.m vladim.m

2. 7. 2022 07:53

Skvělej recept, jen s malou úpravou rozmixování zeleniny s kořením a povaření jater se solí na konci.
Trochu piplačka, ale stojí za to ;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 11. 2021 08:40

:-)<3:-K pěkný recept i foto

zizala zizala

5. 10. 2021 20:41

bartonik: Já děkuji za vyzkoušení a fotku a jsem ráda, že recept nezklamal. Ohledně surovin - recept není dogma. Důležitý je základ. Já jsem játra dala místo kohoutí krve, která tam patří a tu jsem neměla.

bartonik

5. 10. 2021 16:44

Dobrý recept. Žampiony jsou na kraji, protože ne všichni přítomní jedí houby. Jatýrka jsem do omáčky dal, ale myslím, že je to zbytečné. Příště si je udělám zvlášť. Byla to moc velká dobrota. Děkuji za recept.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak připravit kohouta recept recepty kohout na víně kohout na víně kohout recepty jak nejlépe připravit kohout kohoutek na vine jak ho delam ja kohout na vine recept kohout recept recept kohout na víně recepty z kohouta marináda na kohouta recept na kohouta na víně

Suroviny: slanina, cibule šalotka, mrkev, celer, víno, ocet vinný červený, protlak rajčatový, petržel, sůl, koření nové koření, máslo, žampióny, cibulka, játra vepřová

TopRecepty.cz

Kohout na víně, jak ho dělám já

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZL5R