uvařila 17. 2. 2011 16:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2011 16:25
mouka hladká, máslo, vejce, cukr moučkový, droždí čerstvé, mléko, cukr, sůl, vejce, cukr, mandle plátkové
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Trpělivost bochník přináší: Ovládněte sílu kvásku a naučte se péct domácí chléb na jedničku
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Čekanka nemusí být hořká! Záleží na uskladnění i přípravě