uvařil 7. 6. 2016 13:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 6. 2016 13:45
kližka hovězí, kost hovězí morková, sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, žampióny, rajče cherry, paprika sušená sladká, sůl, pepř, kmín celý, koření na steaky, víno červené, vývar hovězí, kedlubna, bůček uzený, olej, ocet vinný, česnek, feferonka, máslo, sůl, pepř
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Okénko do historie: Cibule se dříve používala jako všestranný lék, afrodisiakum i prevence cholery
Holka u plotny radí: Jak udělat hovězí líčka na víně s dýňovými lívanečky
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit