uvařil 7. 4. 2012 15:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 4. 2012 15:15
stehno krůtí uzené, veka, vejce, vývar kuřecí, prsa kuřecí, petrželka zelená, kopřivy, květ muškátový, sůl, pepř mletý
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak na dokonale vláčný mrkvový dort? Těsto se nesmí přesušit, dobré chuti prospěje i citronová poleva a krém z Lučiny
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář