uvařila 14. 1. 2010 20:31
kazdy kusok prehnetieme a narobime buchticky, ktore nechame par minut postat
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 1. 2010 20:31
kazdy kusok prehnetieme a narobime buchticky, ktore nechame par minut postat
mléko, žloutek, med, tuk, esence vanilková, kůra citronová, mouka hladká, mouka špaldová hrubá, droždí
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Co dělat, když se v kuchyni říznete nebo spálíte? Pomoci může česnek, citron i vanilka
Byliny v kuchyni: Zázračně léčivý plevel šrucha je skvělý v salátech i pomazánkách
Zapečené palačinky na sladko: Výtečné jsou s povidly a drobenkou, nebo s tvarohem a jablky, děti je budou milovat