uvařil 5. 3. 2012 15:20
Dnes jsem dělala na oběd, vynikající!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 3. 2012 15:20
Dnes jsem dělala na oběd, vynikající!
játra vepřová, olej olivový, cibule, feferonka, smetana zakysaná, pepř mletý, koření kari, kečup sladký, feferonka, sůl
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Historie perníčků: Původně se pekly v Egyptě a používaly pro zmírnění zažívacích potíží
Někdo to rád ostré: Putování pálivé papriky napříč kontinenty. Pěstovali ji už Aztékové, dnes vsaďte na tu maďarskou
Úsporné vaření: Z jednoho kuřete připravíte čtyři parádní jídla, nasytíte celou rodinu a ještě ušetříte. Znáte třeba šmalc?