uvařil 2. 2. 2012 12:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 2. 2012 12:59
mouka hrubá, solamyl, cukr písek, mléko, máslo, prášek do pečiva, cukr moučkový, pomeranče, šťáva pomerančová, kůra pomerančová, tuk, kokos strouhaný, vejce, smetana ke šlehání, cukr moučkový, ztužovač šlehačky, dužina pomerančová, cukr moučkový, šťáva pomerančová
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou je neuvěřitelně vláčný a křehký, vůni rumu a vanilky prostě neodoláte
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl
Holka u plotny radí: Šlehačkový beránek s mákem voní kávou a díky polevě vydrží dlouho vláčný