uvařila 7. 11. 2016 10:36
Mrkvový koláč
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2016 10:36
Mrkvový koláč
vejce, cukr třtinový, tuk rostlinný, citron, mouka špaldová hrubá, kypřící prášek, kokos strouhaný, mrkev strouhaná, rozinky
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Sezona v srpnu: Čas dožínek se nese i ve znamení sklizně paprik, sladkých ostružin nebo letních jablíček. Co ještě nabízí příroda?
Letem jídelním světem: Švédské masové kuličky pochází původně z Turecka. Podle jednoduchého receptu je však zvládne každý