uvařila 6. 8. 2011 00:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 8. 2011 00:08
mouka hladká, cukr moučkový, vejce, med, tuk, skořice, koření do perníku, soda jedlá, kakao, bílek, cukr moučkový, šťáva citronová
Přidáno před 40 minutami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Dokonalou chuť pravého vídeňského řízku zajistí správné naklepání, hrubší strouhanka i krátké smažení
Jak na domácí „maggi“ z libečku: Je zdravé, levné a na jeho přípravu stačí pouhé tři ingredience
Šátečky s jablky a marmeládou: Aby byly dokonale křehké a jemné, je dobré použít fígl s tukem a část mouky nahradit