uvařila 20. 4. 2010 11:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2010 11:19
maso uzené, zelenina kořenová, kroupy, brambory, pepř mletý, sůl, česnek, majoránka
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Retro okénko: Tyčinka Milena stávala dříve 2,50 Kčs. Oblíbená je dodnes, třeba jako součást slavných Milena řezů
Dokonalý medovník voní po medu a je krásně vláčný. Zkuste jej podle našeho receptu!
Vitacit jsme nejradši olizovali přímo z dlaně! Vyráběl se ve staré chemičce na kyselinu sírovou