uvařila 10. 8. 2011 10:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 8. 2011 10:15
mouka hladká, mouka polohrubá, vejce, sůl, cukr krupice, droždí suché, máslo, voda
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Domácí vegeta ze sušeného libečku ochutí vývar i bramborovou kaši a vyjde na pár korun
Kyselé houbičky podle Romana Pauluse: Rady a tipy, jak dary lesa správně naložit