uvařila 8. 2. 2012 12:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 2. 2012 12:08
kotleta, žampióny, cibule, sůl, pepř mletý, kmín drcený, paprika sušená sladká, mouka hladká, vývar masový, olej
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Co se jedlo na svatbě královny Viktorie? Jehněčí kotlety s lanýžovou omáčkou nebo ryba s omáčkou z humra i pečené sluky
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením